07 maart Vertrek naar México
7 maart 2015
We vertrokken om 14.30 vanaf Schiphol naar México city. Het was een goede en rustige vlucht van 12 uur. Best een lange zit altijd haha. Aangekomen op het vliegveld van Mexico city stond een enorme rij voor de douane. In het vliegtuig hadden we al allerlei formulieren ingevuld die gecheckt moesten worden. De eerste Mexicanen werden gespot bij de douane. De koffers stonden al klaar bij de band. Ik had pech want werd uit de steekproef gekozen dus al mijn spullen werden doorzocht. Een vrouwtje met handen door je bh's.. Hmm kan beter. Eenmaal door de deuren van het vliegveld hebben we een taxi besteld voor naar ons eerste hotel in Mexico city. Tijdens de rit naar ons hotel (in een grote Chevvie) keken we al onze ogen uit. Enorme straten, billboards, overal auto's, lampjes, en vooral een aanwezige geur van de stad. We hebben gelijk ons Spaans geoefend met de taxi chauffeur. Aangekomen bij ons hotel hebben we lekker de spullen uitgeladen en gerelaxt op de kamer. Iedereen was erg moe van de reis dus we zijn op tijd (op tijd voor de Mexicaanse tijd) gaan slapen! Zo'n gek idee dat we vanmorgen nog in Amsterdam waren en nu opeens hier! Buenos noches xxx