20 maart 2015

21 maart 2015 - Mexico-stad, Mexico

Vanmorgen weer vroeg opgestaan om naar een vervolg afspraak te gaan bij Schneider Electric. Ik had me gisteravond goed voorbereid op het gesprek en allerlei dingen over online marketing opgezocht. Het was een leuk gesprek en de marketing manager was erg enthousiast over al mijn kennis en interesses maar je moet vloeiend spaans spreken om de stage op de marketing afdeling te vervullen. Je moet namelijk alles in het Spaans schrijven etc. Dus ze willen voor volgend jaar wel studenten hebben omdat ze dan een soort Spaans programma willen aanbieden. Dus het viel een beetje tegen voor mijn eigen stage maar ik heb nog meerdere opties! Het was wel een leuk gesprek. Na dit gesprek zijn we naar het hotel gegaan en hebben we in de middag lekker gewinkeld etc. Daarna zijn we weer naar hetzelfde restaurantje gegaan als gister. Nu had ik een pizza besteld zonder tomatensaus (die was namelijk ook met cebollas) dus gewoon met kaas en basilicum. Was lekker & echt een dunne Italiaanse pizza. Na het eten hebben we ff gechillt bij het hotel en daarna zijn we uit gegaan in Zona Rosa. We zijn in verschillende barretjes geweest. Heel veel gedanst (voel me hier een slechte danser) haha. Geprobeerd salsa te dansen. We kwamen echt heel toevallig de andere studenten tegen in de bar dus daar zijn we mee gebleven de rest van de avond. Het is nu 05.00 uur hier. Morgen moeten we om 13.00 uitchecken en we nemen om 19.00 de taxi naar de airport. Om 21.50 vliegen we. Overdag lekker nog rondlopen in de stad etc. Morgen dus echt naar huis, raar idee!!

Kus Rochelle

1. Remco:
    21 maart 2015
    zo, nog ff lekker stappen voordat je weer naar huis gaat, gezellig! Jammer van Schneider maar je hebt toch meer (goede) opties nog? Goede reis terug voor iedereen!
  2. Marian:
    21 maart 2015
    hola

Jammer zeg dat je vloeiend spaans moet spreken bij Schneider.
    Je kan je best al aardig redden maar dat is wel wat anders.
    Dat wordt dan talencursus in Valencia haha
    Heerlijk dat je nog gewinkeld hebt. En gedanst. Ja daar zijn wij wat minder goed in dan de latin americans.
    Leuke afsluiting .
    Wat ik wel mis in je verhaal is dat er gister een lichte aardbeving was en jullie je hotel uit moesten. Wel even schrikken. Ook voor de thuisblijvertjes.
    Gelukkig met een sisser afgelopen.
    Hoop dat je nu lekker slaapt en het goede bordje aan je kamerdeur hebt gehangen.
    Gezellige laatse dag nog.
    Ik ben druk in de keuken bezig.Heb lekker etentje bedacht voor morgen.Heel hollands.
    Goede reis alvast maar hoor je nog.En zie je morgen op Schiphol :)

buen viaje besazo! xxxxxxxxx